Monday, April 27, 2009

Lagu Tugasan AF

Lagu Tugasan Minggu 8 (Teater Muzikal & Filem Muzikal)


PELAJAR LELAKI
Akim - Titah Sultan (Puteri Gunung Ledang The Musical)
Yazid - Ratu Novella (Impak Maksima The Musical)
Hafiz - Di Manakan Ku Cari Ganti (P.Ramlee The Musical)

PELAJAR WANITA
Claudia - Katakan (Puteri Gunung Ledang The Musical)
Isma - Mulanya Cinta (P.Ramlee The Musical)
Aishah - Slot Akasia (Impak Maksima The Musical)

LAGU BONUS
Dewa Perang (Puteri Gunung Ledang The Musical) &
What Time Is It (High School Musical)



Dah tekaaaaaaaaaa dahhhhhh...


Very der tak perlu kot!!!!


Geli lah... jijak pulak aku tengok list lagu-lagu ni. Kalau nak nyanyi sangat musical nyanyi le lagu Cats ke, Phantom of the Opera ke, busuk-busuk pun amik lagu dari Dreamgirl, semua dari PROFESSIONAL SEASON SINGER, di ulang...


Baik amik lagu Kak Eton ke Kak Melah ke, Kak Yah ke, Kak Kalthom ke, atau Kak Mona Fendey ya kot.

Geli lah....

p/s: Tahun depan suruh Kak Pah jadi Pengetua, pastu semua konsert suruh nyanyi lagu dia je, sebab dia banyal LP dan EP.

4 comments:

alfa said...

geli..
nak promote diri sendiri boleh nyanyikah?
atau nak promote adlin pun boleh nyanyi??
ellen paige ker??
sgt hina selection mggu ini...
dah la lagu2 tu sgt geli nak banding dgn oversea musical...
dan perlukah isma lagi siti? so, siti tembam kah die?

Leen AshBurn said...

dia punya kejutan nanti Datin Seri Pengetua sama Adlin buat opening act nanyi lagu from PGL the Musikal. Eh, tapi bukan semua lagu ditaken oleh students ke? Hiks.

::airswift:: said...

nyanyi lah lagu Suratkhabar dari muzikal Tan Cheng Lock. "suratkhabar, suratkhabar, banyak berita di dalamnya!"

Lily.Lulu said...

hhahahah !
tu la pasal kan

mungkin dia nak amik budak2 tu jadi pelakon teater dia pulak lepas ni

:D