Wednesday, April 1, 2009

Akademi Fantasia 7 : Konsert 3

rSebelum akak nak buat review pasal konsert Akademi Fantasia 7: Konsert ke 3 meh kita main teka teki dulu nak.

Sapa boleh bagi tau apa perbezaan gambar-gambar berikut???




Ya... betullll lah tu...

Anyway, hanjeng tul bapak budak tu kan sampai camtu dah rupa anaknya dibuatnya. Tapi maybe sebab dia sayang sangat anak dia kan, takut kena geget nyamuk eades tu dia bungkus camtukan. Terkekek2 akak bila dapat gambar ni kat email.

Tapi kan, imagine baju tu kalau kita pasangkan talipinggang besar atas perut, terus jadi macam baju-baju kat AF kan.

Hazab kot ya.

Anyway...

Maaf ya, takde review konsert AF kali ini sebab akak busy party dan busy jadi social escort merangkap perempuan simpanan untuk dua tiga hari ini. Jadi segala update terpaksa diketepikan untuk memenuhi santapan nurani.
boleh?
Tema sangat kan. Cuba teka mana satu kaki Kheme,
kaki Zizie, Kaki Abe Do dan Kaki Akak?

Nak buat camana ek, ini lah kehidupan seorang Geisha macam akak ni. Kadang kala kita kena feeling2 socialite. Kais pagi makan breakfast, kais tengahari makan lunch, kais malam makan dinner, kais tengah malam kena makan.

hik.

Anyway, hasil nya lumayan sekali, sehingga akak terpaksa cakap bye-bye pada wallet guess akak yang dah start kemek-kemek tu.

dan ucapkan selamat datang kepada...

jeng jeng jengggg...

Encik paul smith....

Sila abaikan cadar antik versi red indian tu ya. Fokuskan pada bahagian hadapan.

wallet baru akak!!!

Tu dia wallet baru akak ada gambar mini couper

Beg Laptop baru akak!!

Beg laptop akak pun ada gambar mini couper gak.

adik-adik sila lah makan hati.

Tu le harta rampasan akak dari jantan yang akak escort selepas akak buat muka-muka comel dan muka sedih tak tentu pasal. Tewas juga akhirnya, nak tak nak terpaksa le dia serahkan harta-hartanya kat bini kesayangan dia yang cun melecun ni. Mati lah ko cun cam tong dram katanya.

walaupun diragui keasliannya, tapi ada aku kisah?

So adik-adik yang baru nak naik tu, atau adik adik went i grow up ni, bila carik laki carik lah laki yang kaya. Kita mesti buat muka tak malu dan muka tebal sentiasa ya untuk merasa menda-menda macam ni. Kalau nak beli sendiri haram.

p/s: jangan dia mintak balik sudah. hik hik
p/s: Abe Do, i love you much much one.

9 comments:

darling8tabby said...

cantek siot! akak nak gak! mini cooper lagi...nangessssss..

[Y]..Just [Y] said...

Semput aku tgk pic budak tu..hik

KaNdRyXx gLaMaZoNs said...

UiKs!
KaK FiEbiE!!!
ioLs ReCoGnizEd ThaT BaG!
SeBaB MaSa KoNsErT aNgGuN KaT HoTeL iSTaNa iOLs NaMPaK oRaNg PaKai BeG iTtEw.
CoNfiRm KaK FiEBiE KaNn?
KaLaU TaU aWaL2 LaGi iOLs MiNTaK aUToGraPh.
HiKs!

Fiebie said...

tu orang lain lah

KaNdRyXx gLaMaZoNs said...

UiKs!
Haha.
PaNDai Rr kaK FiEbiE NiE KaLiS RiNdU.
HiKs!
TaPi CoNfiRm iTtEw KaK FiBiE SeBab DiA paKai gLaSseS.
KaNn KaK FiEbiE KaNn? KaNn? HaTta KaNn? OoPs!

Ajami Hashim said...

ulasan ni sgt kejammm!

arep said...

nak kenal FB ke kandryxx? apa lagi go to myspace now...

opss maafin mak nok..

Rahimy said...

its paul smith bag :)

Lily.Lulu said...

hahahahahahaha !!!
seibijik macam pingu
wakakakakka !!!

anak sapo la tu
sian derrr

cantik beg
meletoppppppppp !!

;)