Tuesday, March 17, 2009

Move over Tyra, Here comes Rupaullllllll...

Don't even think about it, if you don't have it with you.

Adik-adik nak jadi ponen, belajar dulu dengan mak ayam besar ni. Rupaul ni kira mak ayam paling top sekali kepada adik-adik seluruh dunia. Hazab kalau ada adik-adik yang tak tau sapa Rupaul, atau at least tak pernah tengok filem To Wong Foo" Thank you Julie Newmar.

Kalau ko rasa mak ayam ko besar, amik ni ada mak ayam lagi besar. Mak ayam ko ada show sendiri kata TV? ada ada??

Nan Ado oke.

opps, sorry ni bukan Rupaul, ni mak ayam Bedah




Ah ini baru Rupaul!! tak makan hati kau



Mak ayam ko berani pakai wig blonde walaupun kulit cerah sikit je dari kulit manggis?

Eh, akak pernah tengok ada pondan konfiden lebih kulit berkerak muka orang asli dok drag pakai wig blonde. Pastu pakai seluar dengan baju ketat tak pakai padding, dah rupa cam bandi amuk dah aku tengok. Nak je akak amik selipar jepun akak buat lobang dua biji besar biji mata, ikat getah pastu jadi topeng. Tapi nasib baik muka dia dah macam selipar, jadi tak perlu buat dah.

Boleh tak? Hazab kot ya. Adik adik kadang kala terkonfiden luar biasa tau.

Oke, adik-adik yang selalu dok tengok America's Next Top Model dok berangan nak jadi model tu, hentikan je lah kalau betis tu halus nau, halus sikit dari pemain bolasepak.


Ahhh, boleh?


Jadi tengok le rancangan ini...








Rancangan yang dinamakan Rupaul Drag Race ni kini menjadi salah satu rancangan paling popular di negeri omputih tu. Kat sini jangan harap le dia nak pasang ek, kalau dia mampu siarkan, haruslah akak gih kerja pakai baju kurung lepas ini.


Untuk maklumat lebih lanjut dan download video sila lah klik di bawah

KLIK KAT BAWAH UTK RUPAUL DRAG RACE VIDEO

1 comment:

Diva PariTs said...

fiebssss

miss ur writings!