Friday, March 6, 2009

Akak kembaliiiii deknonnnnnnn

AKAK KEMBALI DEKNON,... DEKNON DEKNON SIHAT SEMUA?

Opss... terhuruf besar pulak. Dah macam akak-akak tua meroyan gila ke apa nak tulis blog pakai huruf besar. Masa sekolah dulu mesti tak pernah guna komputer, atau komputer keyboard rosak katanya.

anyway.

Akak kembali deknon. Gatal biji sangatkan, bukak tutup bukak tutup, suka-suka kan bukak tutup bukak tutup macam Dewan Undangan negeri perak katanya.

Semenjak dua menjak ni kan, pepetz akak memang sentiasa mengalami kegatalan tau. Emosi akak terganggu sejak akak kerja baru ni. Mana tak nya, akak rasa pelik sebab dah le kerja makin sikit, kadang-kala takde kerja langsung, tapi tiap-tiap bulan akak dapat gaji penuh. Kalau sikit takpe jugak. Akak benci lah camni. Jadi bila nak tulis blog tu akak rasa bersalah.

Tapi disebabkan masalah kegatalan pepetz itu sudah dapat diatasi, maka akak nak announce kan, yang akak kini kembali ke persada seni blog tanah air.


I tell you, Its good to be back.

Eh kejab akak nak cerita ni kejab, tapi akak kena isi borang claim ni sat. Kalau claim bulan depan kemudian nanti susah nak isi kotak kosong tempat tulis RM tu tak muat.


Mati lah kekwat.

Nanti kita story-story deh.

Semula deh.

4 comments:

Kyra said...

Welcome back akak....

Hahaha mak tahu mesti uols merengsa selama nie kan...sebab mak tahu uols banyak jer idea2 yang nak di tuliskan..

Cepat..cepat...

Khoya...Khoya...

Heheheh

ZoMbiE said...

helo n hai,nice blog walking,erm nak ajak tuan rmh atau sesape je dtg ke kenduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkan blog ni yer,ok bye

imahTHESTAR said...

memang! mak nak mansukhkan skim gila gov bagi dekat diorg yang lanjut PHD.
Gila!
gaji penuh..lepak je lebih.SUPERVISOR pulak KB sendiri yang dah dapat Dr.!
pastu trus naik 51!! Noks..
kita buat kenduri kat BB naa nanti?
kerja tak payah buat.
atas tiket, sambung PHD!
macam pantat!
perabih duit!
ops*

ChoCoLatEAdDicT said...

Wahhh!! Heppi...heppi.. secara tetiba tergerak nak bukak blog akak fiebie and tiba2 dia dah kembali!! Wuhuuu!!!