Tuesday, September 15, 2009

Selamat Hari Raya



Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua pembaca blog ini. Semoga semuanya gembira bersama keluarga di hari lebaran ini. Kalau sesiapa balik kampung tu sila lah pandu berhati-hati dan mengikut had laju yang dibenarkan. Ops sikap dah start ya. Dan kalau penat berhenti rehat dan jangan terus kan perjalanan kerana nak cepat sampai.

Untuk pengetahuan semua, ini adalah entri terakhir Moomoo di dalam blog ini kerana Moomoo telah pun ke rahmatulah sebab Moomoo telah di rendam dalam air oleh anak buah akak dan kemudian di bakar dengan mercun sehingga melecur.

Jadi akak terpaksa le mencari moskot baru atau sehingga akak dapat membeli Moomoo baru yang setakat ini hanya terdapat di Petronas Paka, Terengganu. Kerana Moomoo telah dibeli di situ.

uwwaaaaaaaaaaaaaaaa


p/s: nasib baik mak ko dulu selalu hantar duit masa aku belajar kat universiti dulu. Kalau takkkkkk siapppppppppp





in memory

of

Moomoo Mek Mung Krek Krek
August 19 ~ September 15, 2009
You will be missed.












6 comments:

Pnut said...

Al-Fatihah buat moomoo...
dibunuh dengan sungguh kejam...
nanti akak balik kedah akak cube cari pengganti moomooo
kat kedah mmg byk baranga siam yang pelbagai bentuk nihh...
sabar ye fibie..

n0n0n said...

Innalillah...aku cuma mampu sedekah al-Fatihah je....kesian beliau....maskot feberet aku ni...ayarkkkk...takpe la,usaha cari pengganti yg lebey comey ye....

Leen AshBurn said...

La tak sampai sebulan pun usia dia. Kasihan. Tapi, over lah nak berFatihah bagai.

nieza said...

akak ku
alahai moomoo,kena bawa kat WHO nie..pasal haiwan terpupus dan terputus nyawa (pengsan)akak beli jerk landak versi live @ idup,kompom bebudak tu tk branie dekat..huhhh ngeri woo bulu tajam2 ahakkks..akakku..diruang yg indah ini(lahai)ku pohon maaf jika tertaip salah bahasa,salam sayang dan salam shayawal utk akak sekeluarga dari kami di perantauan..niezz

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Malaysian Blogger Community

ArcHmaL HatiEmieY said...

perlu ker merk men'sedekah' kan sekor lagi moo moo... atau ko mau oink oink pula???