Friday, December 25, 2009

Gossip segera

U ol, akak nak gossip ni.

Ingat tak kisah penceraian seorang penyanyi wanita dengan seorang pelakon lelaki dulu. Penyanyi ni popular gak, tapi tetap di label low class second grade, laki dia pulak agak kendo dan orang pernah speku gibek. Kalau sapa-sapa duduk kat sentul flat yang cam nak runtuh tu tau le dua orang artis ni, sebab asal usulnya kat situ.

Dapat tangkap dah?

Anyway, masa penceraian itu penyanyi pompuan ni keluarkan statement laki dia yang lately selalu berlakon jadi polis sebab badan dah sedap, walaupun satu ketika dulu pernah berlakon jadi bapok ni kan sebagai tidak bertanggungjawab lah, itu lah ini lah dan sebagainya.

Sian ek.

Anyway, hari tu kawan kepada kawan kepada kawan akak nampak penyanyi pompuan ni baru balik dari function you all di sebuah hotel di kebun getah ni.

Yang penting tiba-tiba sebuah kereta Jaguar mewah datang dan penyanyi perempuan itu terus masuk duduk di kerusi belakang, macam mam besar.

Kalau setakat jadi artis second grade, jangan kata nak beli jaguar, ini kan siap pakai driver. Harus lah kaya raya ni kan.


Wahhhhhhhhhhh....


Kelaskan.


Jadi mak datin-mak datin atau bini-bini ahli perniagaan (harus le kan, kalau kakitangan kerajaan atau kerja makan gaji, nak beli proton saga pun menitis air mata) yang suaminya ada kereta jaguar, silalah perhati-perhatikan laki you all. Takut nanti laki you all pulak keluarkan statement you all tak bertanggungjawab pulak.


takiuutttttttttttt



p/s: dalam kehidupan kita banyak bola-bola api yang akan menyerang kita dan harus kita selalu hati-hati dan elakkan.

4 comments:

ahren said...

huhu...first time citer gossip kat sini...

amerrul said...

hahaha...hebat gak Nana ni...;p

Pnut said...

wahhh gossip katanya kannnn...
kelasssss
kena register nuffnang, dan terus masuk income banyak-banyak..

mirch_marcello said...

uol ittew kater dia sdiri , atau sugar daddy mana yang suruh jemput gie dot dot dot **tambah perisa kan...