Wednesday, January 13, 2010

mode malas

yuhuuu, akak tengah mode malas. tak tau nak tulis apa, dan sedang kepenatan nak siapkan banyak kerja sebab kelas menoreh getah, dan membuat getah beku sudah bermula. Pastu kena supervise research pasal kaedah-kaedah mengvulkan getah lagi, menyebabkan akak menjadi malas.

tapi sebelum tu akak nak kekwat sikit nak bagitau aku pergi


sini


dan sini






Dalam masa tak sampai 2 minggu.


ntah feeling-feeling kaya camana tah, dan sekarang aku dah brokeback mountain mood akak semua dah takde.


tunggu lah sampai aku ada mood nak menulis.


sehingga itu,


chow cin cauuuuuuuuuuuuuuuuu

2 comments:

Lee Novotny said...

Bali?? Singapore??? have fun!! Oh shima yaamat nak ke tempat tempat nih...hmmmmm ntah bila laaaa

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH