Sunday, July 12, 2009

tolong...

sapa nak jumpa akak?

tapi kena beli tiket RM20.


Kalau korang beli tiket nak jumpa akak kan, akak kasi korang coupon makan 3 keping, coupon minuman 1 keping dan tiket masuk jumpa akak sekeping.

tapi kalau korang suami isteri lagi bagus kalau beli dua tiket. Boleh bawak anak-anak ramai pun takpe jumpa akak.

Kalau suami isteri, ada 4 orang anak lagi perfect. Sebab dapat 2 tiket masuk dewasa, dan 6 coupon makanan.

jumlah baru RM40.


Di samping itu korang boleh membeli belah, melawat bazaar, berkenal-kenalan dengan orang baru dan yang penting menderma pada tabung anak yatim Palestin. Sebab semua kutipan untuk melawat akak itu akan diserahkan pada tabung anam yatim Palestin.


Sapa nak jumpa akak? angkat tangan, akak personally hantar tiket tu kat korang kalau korang duduk area klang valley.



p/s : Leen Ash Burn beli lima kan, Abang Bad pun beli lima kan.
p/s: Kalau korang beli 10 tiket, akak akan buat moonwalk sekali sambil menyanyi lagu Beat It khas utk korang (tipu jeeeeeeeeeeee)

2 comments:

arep said...

amboi2 sakan update 2 kali terus.. benda SAMA lak tuh.. gigih...

Leen AshBurn said...

Hahahahahhaha. Boleh lah beli. Untuk Pesta Pulau Pinang ke nih? Hiks.