Wednesday, March 3, 2010

what the????



what the fuck is this???


akak harap designer untuk baju di atas sila bunuh diri atau tukar pekerjaan sebagai kerani di hypermarket, sebab masa depan anda dalam industri fashion nampaknya macam sangat-sangat kelam ya.

Kalau nak jadi designer baju jugak, sila lah berkerja di Sarkas, sebab di situ sahaja perkhidmatan anda diperlukan.

Ada sapa-sapa kenal designer ni tak?

Suruh dia beli cermin mata ya



p/s: untuk artis dua orang kat atas tu??? keluarlah duit sikit, jangan lah kedekut sangat. Orang nak sponsor ko pun nak baju sponsor gak dan hasilnya jadi lah badot tak tentu arah.

5 comments:

AKU said...

haha... mmg lawak!!!

Independent Queen said...

eh.. maybe diorg punya theme this year is..."lawak"?? Both of them kan pelakon komedi.. so.. mmg komedi la kan? lol

Leen AshBurn said...

Wah riang ria lagaknya hari Thaiponggel uols.

Moose said...

both designer and artis 2 orang tu memang patut kena tembak je..

AkU said...

FOR GOD SAKE..WUT THE..
ish..ish..*sigh*..fashion disaster..