Friday, August 21, 2009

Salam Ramadhan


Salam Ramadhan untuk semua pembaca blog nan ado ni yang budiman dan budiwoman.

Sempena Ramadhan akak nak mintak ampun dan maaf, kalau ada kesalahan dari segi tutur kata yang menyebabkan korang sentap dan sebagainya, terutama kepada Mama Roza yang tidak tau hidup atau mati lagi.

Kepada adik-adik when i grow up dan anak-anak ayam semua, semoga menjadi manusia lebih bermakna pada society.

Kepada plu haters, teruskan usaha anda, sebab anda berada di jalan yang benar, tapi buatlah dengan betul dan ikhlas. Jangan sampai kena sumpah dengan bapok sudah. Ingat kita hidup di dunia ni, terutama yang str8 ini akan beranak pinak, tak mau lah one day nanti anak korang menang Miss World atau Miss IQP pulak suatu hari nanti dan menjadi mak ayam besar kat chow kit tu.

Kepada kawan-kawan teruskan menjadi chantaque dan lebih chantaque luar dan dalaman.

Kepada perokok-perokok tegar, ini lah masanya untuk kita membersihkan liang paru-paru dan hati, serta ginjal kita yang dah berkarat tu.

Kepada yang sihat walafiat macam akak, beli dan tempat lah baju raya kecik sikit nanti sebagai motivasi untuk kita pakai 1 syawal nanti, sebab nak pakainya pun satu hari je pun.

Kepada Abie, i lap u.


&


kepada semua, selamat menyambut Ramadhan Kareem.


muahs muahs


... macam ucapan hari raya la pulak.

3 comments:

prettybeefy said...

Hi Fiebie,

Selamat berpuaser dan selamat nyambut ramadan...

MakLang said...

Salam Ramadhan al Mubarak Ms Fiebie.

Puasa ni jgn trim down tau. nanti tak chumil. hehe

mariah said...

Salam "YUSUF TAYOOB" untuk fibie.