Tuesday, September 21, 2010

New BB



remember dulu masa akak feeling-feeling nak jadi gadis urban, akak beli blackberry bold. Pastu akak punya happy macam jakun untuk tempoh beberapa bulan je sehingga lah BB bold akak tu kojol.

Pastu untuk memastikan akak tetap dalam band wagon gadis-gadis urban tu, akak beli pulak bold 2.


Kaya camana tah. Baik akak guna duit tu buat gi Beijing lagi best.

Tapi tu lah, orang cakap, ones yoy go black you never go back.

So akak terpaksa lah jadi orang miskin untuk mengumpul wang nak beli phone baru sehingga menyebabkan berat badan akak berkurang 0.05 gram sebab terpaksa mengurangkan intake makanan.

Pastu akak pakai tapi akak tak berapa happy sebab walaupun Bold 2 ini adalah superdupper lebih baik dari Bold 1 dari berbagai segi macam kelajuan, space, teknologi dan sebagainya, tapi screen dia kecik sikit menyebab mata akak sedikit juling juling air nak membaca tulisan dia tu. Lagi pun keyboard dia yang comel tu sangat lah tidak sesuai dengan jari-jemari akak yang halus mulus kudus bak sosej berkeju ni.

so guess what????

teka akak buat apa?





Yes, i bought a new one!!!! A Storm 2.

hahahahahahah ahahahahhaah ahahahhahaha ketawa gila macam orang bodoh.

Punya lah bengong, akak sendiri tak tau apa masalah akak. Feeling2 orang kaya, walaupun sebenarnya Hadoooo

Nasib baik lah electronic goods dan data connection bill ni ada tax deduction. At least tak le aku rasa bengap sangat.



p/s: suddenly akak gilakan BB torch pulak yang boleh slide slide tu. camana?

2 comments:

ahren said...

akak fiebe...

next time jangan letak hp ka bb ka atas CPU komputer. sebab dia boleh memendekan jangka hayat hp atau bb tu...ini budak kedai hp kasi tau....

~z13L@D@L@Dy~ said...

KAK BB bold yg tak guna tu bg kita je lah pakai curve je T____T