Sunday, May 3, 2009

Plastic fucking liar!!!

Aiyoo, korang dah dengar ke gossip terbaru AF. Lagi hebat dari gossip sebelum-sebelum ini. Kisahnya semua dah kena tipu hidup-hidup, dan ia menimbulkan semakin banyak spekulasi tentang perjalanan program ini.

Dah sah-sah kalau betul lah bagai dikata, memang lah terang lagi bersuluh peminat-peminat semua di kena tipu, dan sah-sah lah pelakon wanita terbaik asia pasific tu, which really suck that night wasnt really a good actress, really wants to get his favorite kid back to class.

afundi-afundi-afundi.


Kalau betul le bagai dikata, Astro kena pulangkan semula duit Abang Bad yang sms Aishah sebanyak berapa ratus tah malam tu.

Kan kan kan.


Sib baik akak afundi Hafiz, kalau tak... siap!


Ah nak tau lebih lanjut baca le kat sini, sini dan sini...


sini juga....


ohhh mak suka, mak sukaaaa (tepuk tangan)


p/s: its either that, or ada hantu kat stadium tu, atau sm dok test baju hakim buat show lepas tamat konsert.
p/s: sapa-sapa peminat Aishah yang banyak duit, saman lah masuk court, ada kes ni. Huhuhuhu... kaya Aishah nanti, sebab tak dapat motor modenas.

3 comments:

30saatkemarikh said...

hahahah...astro memang dah kantoi big timeeeeeeee...tukar menipu orang lagi...kalau boleh kak fiebie tolong sebarkan di merata curuk dunia..kekeke

Dark Chocolate said...

btol tuh!!! klu bley kak fiebie tlg sebarkan kat sumer pihak..cam sampah plak ader afmasuk..kantoi lak tuh buat drama2 nieh..dah ler astro nyer service mcm *tut*..owh tiara..tidak perlulah kaw berlakon nangis sebak konon sedey pehtuh gune kuase veto..so much for the drama and seprais2..kheji jerrrr!

Fiebie said...

setuju!!!


tapi aku bukan wartawan. aku dok tulis apa orang cakap je.

eh wartawan pun camtu gak kan, especially wartawan hiburan sekarang, semua cedok kat forum je.

sedih.