Wednesday, February 16, 2011

Kisah Benar: Budak 6 tahun sudah pandai buat BLOWJOB

Hamik ko!!!

Mampu?


Ini kisah benar yang berlaku pada akak sendiri. Kaedahnya macam ni..


Once a upon a time, in a far far faraway land of Kebun Getah, akak sedang membuta...


krukkkkk krukkkkkk zzzzzz krukkkkk




(cerita dah habis)









Acah je.


Hik, akak suka buat lawak lawak spastik camni pakai blog. Kalau pakai facebook tak boleh deknon.


Anyway, kembali ke kisah Budak 6 tahun di paksa blowjob.

Kaedahnya macam ni, a few weeks ago, akak gih lah ke Pink Triangle untuk buat routine check up. Biasa lah orang-orang macam akak ni kadang-kadang terdedah dengan menda-menda yang tidak dikehendaki. Tapi akak jenis tak pusing keliling. Tapi kita tak boleh sure dengan partner kita kan. Macam-macam boleh berlaku.

There is this one story of a lady. Baik orang nya, dari family baik-baik, pelajaran tinggi, pengetahuan agama pun hebat dan bertudung litup dan sebagainya. One day, dia rasa sakit-sakit. Sakit biasa je. Bila di buat ujian darah, nak jadikan cerita, dia di uji oleh tuhan.

Tahu-tahu dia ada menda alah tu. Menangis meratap mengenangkan nasib diri.

Mustahil menda tu ada kat dia, sebab dia orang baik-baik, suami pun orang baik-baik. Bila di kaji dan diselidik, rupanya sekaliiiiiiiiiiiii dulu, hubby dia sebelum dorang kahwin pernah ikut kawan gih jenjalan ke Selatan Siam. Walaupun minda rasional kata jangan monyet, tapi minda yang rasional sentiasa gagal untuk mengawal nafsu lelaki yang satu itu.

Jadi mengambil ikhtibar dari cerita tersebut, dan cerita kawan-kawan akak yang ada menda tu, dan yang masih hidup atau pun yang telah pun tiada, akak selalu amik jalan berhati-hati.

Jadi dalam setahun, dua tahun sekali akak akan pergi check lah. Kita kena check dek non. Sebab kita ni, tak tau samada kita ni ada tau tak.

Adik-adik kalau melacur memang tak hingat. Kalau nak mencari, cari yang kendo ya amat je. Yang muka pecah rumah tak nak. Walaupun akak kenal ramai jugak kawan-kawan akak yang suka muka pecah rumah ni.

Lagi-lagi yang suka askar tu. Nak yang meletop, yang handsome, yang badan sedap, tegak dan sebagainya. Bila dapat ni sikit punya happy, dan mms, sms kawan kawan dan keluarga di kampung termasuk tok penghulu bagai.

Tapi dorang lupa, citarasa ko tu adalah citarasa semua bapok-bapok kat luar tu. dan muka elok badan sedap tu le selalu jadi bahan bahaman cikpok-cikpok sebelum korang. Ntah-ntah kita ni adalah bapok ke 281 jantan tu dah main.

Dan dalam 281 cikpok dan betina dan pelacur yang dia dah tibai tu, kita tak boleh nak pasti semua nya sihat.

Jadi kita mesti berhati-hati. At least kita kena pakai protection, dan kalau kita pilih hidup macam ni kita mesti buat ujian sekali sekala.

Bukan apa, kalau dah kena tu kena lah. Tak leh buat apa dah. Tapi kita masih ada ruang untuk berhenti melakukan perbuatan-perbuatan yang you know... dan sebagainya kan.

Enough about that. Melalut dah aku ni,

Anyway, bila akak buat pemeriksaan di Pink Triangle, dia punya consultant akak borak dengan kita, dan cakap kenapa pentingnya pakai cikdom ni, walaupun kita rasa kita setia dan partner kita setia. We never know, one slight mistake will be the end of it.

Even if we have it, does not mean its the end of our life. Kehidupan mesti diteruskan.

Some people look at it, as a signal from god to repent. Some look at it as punishment. And ada yang jenis tak puas hati dah tahu, menjadi semakin aktif cikcur, dengan harapan dia boleh pass pada orang lain.

Ingat deknon, perbuatan itu sama seperti membunuh. Analoginya sama seperti kita membubuh racun dalam makanan orang. Kita tak mau jadi pembunuh.


Aikkkkkkkkkk... sambung lagi katanya....

enough enoughhh melalut... kembali ke cerita asal.


Jadi bila kita habis borak-borak dengan consultant tu, dia akan buat ujian. Dan Alhamdullilah, akak masih clean.

Yeahhh boleh terus cikcur dengan jayanya...


(mati lah ko)


Dan bila habis buat ujian, dia akan kasi kita sepaket dua cikdom yang dibekalkan secara percuma. So orang dah bagi free kita amik lah kan.

Nak di jadikan cerita, beberapa hari lepas. masa akak tengah syiokk syiok tidur...




krohhhhhhhhhhhh kroohhhhhhhhh zzzzzzzzzzzz



(tidor cerita dah habis)
















tipuuuuuuuuuuuuuuuuuu...






Macam orang bodoh kan aku ni.



Nak di jadikan cerita. Masa akak membuta tu, tiba-tiba salah sorang anak buah akak ni menangis-nangis, meraung-raung sebelah telinga akak.

Ko bayangkan ko tengah syiok syiok tido tengah bermimpi baru nak ringan-ringan dengan Brad Pitt, tiba-tiba ada dengar suara budak nanges kat sebelah. Memang potong stim betul kan.

Mulanya akak nak libas je anak buah akak dan kasi dia back hand sekali, tapi disebabkan akak ni Gadis urban yang mulia dan berhati suci murni nyior blorol lolo kudus, akak tak lah libas. Akak tanya lah baik-baik.

Ko gila nak libas anak orang? Apa ko ingat anak orang tu lembu.


Akak tanya dia, "ko dah kenapa??? nak kena terajang???" Sambil tunjuk kaki akak yang bersaiz momee monster dan mengerunkan ini, tetapi masih dengan kawalan suara yang merdu.


Pastu dia jawab, "kakak tak nak kasi belon... kakak tak nak kasi belon"


Belon apanya ni pepagi buta main belon, akak fikir, sambil mencari beg akak nak amik rokok.

(amaran kerajaan Malaysia. Merokok membahayakan kesihatan)


Tiba-tiba akak tengok beg akak bersepah. Barang-barang dia macam telah di selongkar!!!


Dan pek cikdom pemberian Pink Triangle tu dah takde.


Mampus.....


Anak buah akak memang suka selongkar beg akak sebab akak selalu simpan gula-gula dah chewing gum dalam tu. Sebelum ni takde masalah pun.


Akak terus bangun, dengan berkemban dan akak melompat-lompat dengan gaya skipping yang cukup anggun, dengan alunan payudaya gadis sunti akak ni dam terus lari meluru ke luar.

Dan tengok kakak dia tengah pegang belon berwarna putih lutsinar yang sangat pelik.



Jantung akak terus berhenti selama 5 saat!


Anak buah akak, telah membuat BLOWJOB dengan cikdom yang akak dapat di Pink Triangle!!!


Nasib baik lah emak akak takde, dia gih dok lepak dengan persatuan mengumpat dia kat rumah hujung. Kalau tidak mampus pecah lobang.


Cepat-cepat akak amik belon tu, pecah kan dan buang dalam longkang. Punya lah liat nak pecah, sebab getah dia jenis berkualiti kot Dah macam orang gila dah aku pagi tu.


Elok-elok sorang je anak buah akak nanges, sekarang dua dua dah nanges. satu tak dapat belon, satu lagi belon kena pecah.

Lepas tu akak cepat-cepat mandi, pergi kedai belakang dan beli sebungkus belon untuk dorang main-main. Untuk memastikan dorang tidak bagitau emak dorang, akak siap rasuah air tin, aiskrim, honey star, twisties, mamee, lollypop dan memacam lah.



Sumpah akak terus insaf selepas kejadian itu dan takkan simpan menda alah tu dalam beg dah.





Nasib baik dia buat belon, kalau dia buat camni???


camana pulak???






terus akak meninggal

9 comments:

sara low ah hong said...

haha..lawak gilos..erm kt umh mak yg kat atas tu..berlmbak belon..4 kotak besar sumbangan mk ayam diva..nnt uols mai..mak nk bg lg..har har..

hOtMaMa said...

aiyooo.. ko hangeng kan noks.. gelak guling2 mak baca, sib baik kt rumah uols.. mrasa laki mak pun baca blog uols gak..kikiki!

Amir said...

Hawau tul lah akak nie...
huhuhu...
harus iolls ketawa guling-guling...
yang tak tahan tu part gamba n rasuah tue....hihihi...

Big Momma said...

HAHAHAHAHAHAHAHAH......... lawak pagi yang sungguh menceriakan!

adoi, sakit perut kamek tetak (ketawa bahasa sarawak)!

faizfiraz said...

hahahaha..... buat hal betul arrhggg

LetsPlaySafeAvoidSTD said...

haha..kelakar.
Tp i setuju sgt ttg ur statement. Kita patut check sekali skala...n check partner kita sama...(for longterm la) klu ONS, pekejadahnyer. Tp itulah, byk yg sy jmpa mentaliti org2 yg tlh diuji tu...lg depa tau, lagi ligat cikcurkan diri! Sape yg dpt..nasib la. Dlm sedap ada derita.

a.azrie said...

bengong

lov_note said...

ekekee xthn tol ngn entry nih.. tgolak haku sensorang kt opes ni..

hahahahahahahah -xabes gelak-

captainlukman said...

hahahahahahaha lama gilos tak gelak sampai senak pepet!! akak mmg terbaekkkkkkkkkkkkkkkkk!!! click loike loike hehehe