Wednesday, May 4, 2011

Laki kau kaya kah?

Laki korang kaya? Kalau seorang PLU lah, apa hadiah paling meletop korang pernah dapat?


i have seen kawan-kawan akak dapat hadiah melancong luar negara.

i have seen kawan dapat 800 pound sterling banked in by his bf from europe

i have known someone whose bf send flowers to his office every week, (every day if they are fighting)

1 have seen someone dapat kereta, including myself (mati lah kekwat)

i have seen someone driving a 5 series BMW bf dia beli cash.

i have even seen someone who got 2 houses and a rumah kedai.



And for the first time in my life i met someone who got a Bentley, a Mercedes, a bloody condominium at the pavilion costing almost 4Million, and a bloody fucking RM10 million in his bank account sampai the bank had to block his account sebab takut money laundering.


Fucking hell, lucky pussy.


Guess what they are all chubbies.




p/s: but i love my new bag yang akak dapat walaupun sales kat SOGO je. Thats the best present i could ever ask for. I love you habibie.

9 comments:

Angah said...

bestnye dapat laki kaya...hadiah mewah-mewah gitu..., tapi jgn nangis bila dapat hadiah 'madu'...maklum le lelaki kaya ramai pompuan himpit kekekekeke

yam gemok said...

best pe... takpe. kemampuan laki masing-masing la kak fibie oiii...

Aan Andes said...

OMG seriously? Kalau not PLU pun tak pernah dengar any woman dpt mcm tu. 10million man! Filthy rich and lucky bastard.

Aan Andes said...

Angah, I don't madu will be an issue kalau kaya mcm tu, u get to do a lot of thing with such money. Takde lonely2 ni. And of course u wont pissed with the hubby. Dah kaya, nak kawen 100 pun suka hati la. Damn!

MIE said...

apa kata vice versa work hard n but on ur own.halal n berkat.aminn...

aDie dALi said...

uolz.chubbies?
ape mksud uolz?
laki2 dieorg chubbies ke?

shandye. said...

nasib orang lain-lain... tak gitu?

itamrazali said...

OMG..!!..I love chubbies..then now n forever katanya..go go chubbies...!!..*hugs*

Ju8968 said...

Untunglah bf kaya dan berduit, masih teringat suatu ketika dahulu, masa tu masalah kewangan sangat meruncing, mesej bf, nak pinjam sangat rm300, namun dia kata tak duit tapi boleh pula pergi melancong ke eropah. Sedih sangat sebab diri sekadar tempat pemuas nafsu.